۶ آذر ۱۴۰۲، ۱۰:۳۵

مهر گزارش می‌دهد؛

راه اندازی صندوق قرض‌الحسنه امام حسین (ع) با هدف اشتغالزایی

راه اندازی صندوق قرض‌الحسنه امام حسین (ع) با هدف اشتغالزایی

قزوین- صندوق قرض‌الحسنه امام حسین (ع) روستای آقابابا ضمن ایجاد اشتغال برای ۸۰ نفر، ۱۲۰ زن بی سرپرست و بد سرپرست را تحت پوشش قرار داده است.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: اشتغال و کارآفرینی یکی از اولویت‌های سال‌های اخیر است و در این مسیر بسیج سازندگی با حمایت از کارآفرینان تلاش کرد بخشی از رسالت خود در حوزه اشتغال را انجام دهد.

اما یکی از اقدامات مثبت در این حوزه راه اندازی صندوق‌های قرض‌الحسنه بود. این صندوق‌ها که با ساز و کاری کاملاً مردمی راه اندازی شد به دنبال حمایت از اشتغال‌های خرد کار خود را آغاز کرد.

در روزهایی که گرفتن وام‌های بانکی روز به روز با شرایط دشوار تری همراه می‌شد راه اندازی این صندوق‌ها و تسهیل پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه توانست نقش مهمی در ایجاد اشتغال‌های خرد مخصوصاً در روستاها و محلات داشته باشد.

صندوق قرض‌الحسنه امام حسین (ع) آقابابا در شهر قزوین یکی از صندوق‌های خوب و فعال استان است که توانسته با همراهی مردم گام مهمی در رفع مشکلات معیشتی مردم و همچنین اشتغال‌زایی داشته باشد.

عبدالله ملکی از مسؤولیا بسیج پایگاه آقابابا است. وی که بیش از ۲۰ سال فرمانده پایگاه این روستا است نه تنها از این مسؤولیت و کار خسته نشده بلکه هر روز ایده و توانایی بیشتری را برای خدمت به مردم به کار می‌بندد.

راه اندازی صندوق قرض‌الحسنه امام حسین (ع) با هدف اشتغالزایی

ملکی که از خیران روستای آقابابا و بخش قاقازان است همیشه تلاش کرده تا در امورات خیر پیش‌قدم باشد و این بار نیز با راه اندازی صندوق قرض‌الحسنه سعی کرده یاریگر مردم باشد.

وی در گفت وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ۴ سال پیش این صندوق قرض‌الحسنه را به همراهی جمعی از دوستان و خیران روستای آقابابا تشکیل دادیم، اظهار کرد: هدف اولیه راه اندازی این صندوق کمک به رفع مشکلات معیشتی مردم بود اما کم کم سعی کردیم صندوق را به سمت حمایت از اشتغال آفرینی سوق دهیم.

ملکی با بیان اینکه صندوق را به پیشنهاد و حمایت بسیج سازندگی تأسیس کردیم تاکید کرد: در این شیوه متقاضیان نیاز به مراجعه به بانک نداشتند.

وی بیان کرد: میزان وام پرداختی سه برابر میزان پس‌انداز ماهانه افراد در صندوق است و این باعث می‌شود که هرچه زمان دریافت وام طولانی‌تر شود، به دلیل اینکه میزان سپرده ماهانه افراد بیشتر می‌شود متقاضی می‌تواند وام بیشتری را دریافت کند.

پرداخت ۴۲ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه

مسؤول صندوق امام حسین (ع) گفت: این شیوه پرداخت باعث تفاوت جدی این صندوق با صندوق‌های خانگی شد چون در صندوق خانگی کسی که آخرین نفر وام می‌گرفت ضرر می‌کرد اما در صندوق هرچه دیرتر وام دریافت می‌کنید می‌توانید وام بیشتری را دریافت کنید.

وی بیان کرد: همراهی مردم نیز با ما بسیار خوب بوده و در طی این ۴ سال مشکلی برای بازپرداخت تسهیلات نداریم.

ملکی تاکید کرد: در طی این ۴ سال با همراهی اهالی و بسیج سازندگی بیش از ۴۲ میلیارد ریال تسهیلات به مردم روستای آقا با پرداخت کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه صندوق از محل سودهای ۴ درصد تسهیلات ماهانه ۱۵۰ تا ۱۶۰ میلیون تومان سود دریافت می‌کند، اضافه کرد: این سود متناسب با نیاز و درخواست متقاضیان به صورت تسهیلات به خود آنها واگذار می‌شود.

ملکی بیان کرد: یکی از اقدامات مثبت صورت گرفته در صندوق اعتماد خیران است و خیران مبلغی از پول را در این صندوق امانت گذاشته‌اند تا به شکل وام به افرادی که به صورت فوری و ضروری نیاز به تسهیلات دارند پرداخت شود.

اشتغالزایی برای ۸۰ نفر

وی با بیان اینکه این صندوق مشکلات زیادی را با لطف خدا و کمک مردم حل کرده است، یادآور شد: تنها در یک مورد اولین فردی که تسهیلات از صندوق دریافت کرد کسی بود که در شرف بازنشستگی بود اما به دلیل عدم پرداخت دو سال حق بیمه بازنشسته نشده بود اما با دریافت اولین وام از صندوق بدهی خود را پرداخت کرد و بازنشسته شد و از کمیته امداد هم خودکفا شد.

راه اندازی صندوق قرض‌الحسنه امام حسین (ع) با هدف اشتغالزایی

مسؤول صندوق امام حسین (ع) ادامه داد: پرداخت وام به فردی که اعتیاد را ترک کرده بود برای اشتغال و ایجاد نانوایی نمونه دیگری بود که توسط صندوق انجام شد.

ملکی گفت: اشتغال‌زایی برای بانوان بدسرپرست و بی سرپرست از طریق فراهم کردن فضا برای کارگاه پاک کردن آجیل و پسته از دیگر اقدامات اشتغال‌زایی صندوق بوده است.

وی با بیان اینکه به ۸۰ نفر تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شده است، عنوان کرد: نان سنتی آقابابا سال‌ها بود در منازل پخت نمی‌شد و کم کم به فراموشی سپرده شده بود اما با پرداخت تسهیلات توانستیم این شغل سنتی فراموش شده را احیا کنیم.

ملکی با بیان اینکه برای ۴ نفر تنها از همین روش کار ایجاد شد، ادامه داد: افراد رها نشده و سعی کردیم برای آنها بازاریابی هم داشته باشیم.

وی از تحت پوشش بودن ۱۲۰ زن بی سرپرست و بد سرپرست خبر داد و گفت: خدا را شاکر هستیم که توانسته‌ایم این جمعیت را از مشکلات آسیب‌های اجتماعی دور کنیم.

عبدالله ملکی که دوشادوش همسر خود به کار خیر در روستای آقابابا مشغول است در پایان عنوان کرد: هرچه ابرو در این سال‌ها جمع کرده‌ام مرهون حضور در بسیج و پیگیری حل مشکلات مردم هستم.

کد خبر 5950763

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha